Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Світильник-проектор з термосенсором оберігач сну

699 грн -5% 669 грн
Описание

Світильник-проектор з термосенсором B kids Watch Over Me Dream Station Оберігач сну (від 0 міс) - це інтелектуальний монітор для дитини, який створює комфортні умови сну і пробудження немовлят.

B Kids Watch Over Me Dream Station має запатентовану інтелектуальну сенсорну технологію, яка виявляє рух і звук тіла і може автоматично адаптуватися до забезпечення ідеального і постійного місця сну для немовлят.
Його механізм був розроблений, грунтуючись на технології смарт-датчика, який визначає температуру тіла малюка, реагує на голос і рухи. А режим роботи «розумного» світильника ділиться на п´ять циклів.
Коли дитину укладають в ліжечко - світильник починає програвати приємну мелодію, також починають свою роботу світлові ефекти у вигляді рухомих зірок.
Потім йде фаза засинання, коли малюк припинить ворушити ніжками - пристрій зменшує звук. Скануючи рухи дитини, датчик забезпечує тихий сон малюкові, адже як тільки дитина зануриться в глибокий сон - мелодія в результаті поступово зводиться до повної тиші.

B kids Оберігач сну - це 18 приємних мелодій, які подобаються малюкам і допомагають їм заснути. Всі заспокійливі музичні твори були обрані експертами сну.
Коли приходить час прокинутися, яке встановлюється таймером на чотири, шість або вісім годин, починає грати приємна музику, щоб розбудити вашу дитину.

Є також режим "білого шуму" - це вид акустичного шуму, в якому звукові хвилі різної частоти мають однакову інтенсивність. За дослідженнями дитячих психологів, білий шум заспокоює і заколисує малюка, даючи йому відчуття спокою, стабільності і безпеки. Кріплення світильника зручне для будь-якого ліжечка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
anurikos
anurikos
Львов
Была