Все категории
Добавить товар

Умные светодиодные лампы 4 шт.

1099 грн
Описание

Розумні світлодіодні лампи Alexa Light Bulb Smart LED Lamp E27 Topstar WLAN

Сумісні з Alexa / Google Home, яскравість 9 Вт RGBWW A19 Декоративні лампочки для прикраси будинку, бару, вечірки, КТВ, сцени, упаковка з 4 шт.

Тип світла Лампа розжарювання

Особливість Дімований, що змінює колір

потужність 8,5 ват-годин

Розмір форми лампи А19

Пульт дистанційного керування WiFi: лампа світлодіодна Topstar WLAN 9 Вт RGBWW A19 декоративні лампочки для прикраси будинку. Де б ви не знаходилися, ви можете керувати розумними лампочками через програму Smart Life після підключення до мережі Wi-Fi 2,4 ГГц. Концентратор не потрібний, 2700-6500K+RGB, яскравість 806 люмен. Примітка: працює тільки з мережею Wi-Fi 2,4 ГГц.

Голосове та дистанційне керування: інтелектуальна світлодіодна лампа розжарювання Topstar E27, сумісна з програмами Alexa, Google Home та Smart Life.

Керуйте лампами TOPSTAR за допомогою голосових команд, щоб увімкнути/вимикати світло, приглушувати/яскравіше та регулювати кольори. І керуйте своєю розумною лампочкою в будь-якому місці та в будь-який час за допомогою безкоштовної програми Smart Life.

6 мільйонів кольорів та 8 сцен. - Зміна кольору пожвавлює ваш розумний будинок, і ви можете вибирати з різних настанов (читання, відпочинок, свято). Ви також можете встановити кілька розкладів. Інтелектуальна лампа E27 автоматично вмикається та вимикається після закінчення встановленого часу.

【Музичний режим】 Професійний дизайн та високоякісні світлодіодні лампи забезпечують стабільну світловіддачу, зменшують відображення та захищають ваші очі. При включенні музичного режиму світло, що випромінюється лампочкою, змінюється.

Розклад таймера та групове керування: встановіть таймер для автоматичного увімкнення або вимкнення розумних лампочок, щоб вони включалися, коли ви повертаєтеся додому ввечері, або вимикалися, коли ви виходите з дому. А керувати двома і розумнішими лампочками можна, створивши групи у додатку, що значно полегшить вам життя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Белый
Размер:
  • Onesize