Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Подвійна настільна лампа з акумулятором і годинником

680 грн
Описание

Тип: Настільні лампи

2 головки для подвійного світла: Ця настільна лампа має дві світлодіодні лампи, що забезпечують подвійне освітлення вашого робочого простору. А також має вбудований годинник з календарем і термометром.

• Повертання на 180 градусів для максимального освітлення: Функція повороту лампи на 180 градусів гарантує, що ви можете спрямовувати світло туди, де воно вам потрібне, забезпечуючи максимальне освітлення для вашого робочого простору.

• USB Заряджання: Ця настільна лампа заряджається через USB, що дозволяє легко вмикати її, не турбуючись про заміну батарей.

Складна конструкція на дві головки для подвійного світла: Ця настільна лампа має дві світлодіодні лампи, що забезпечують подвійне освітлення вашого робочого простору.

• USB Заряджання: Ця настільна лампа заряджається через USB, що дозволяє легко вмикати її, не турбуючись про заміну батарей.

Складна конструкція для зручного зберігання: Складна конструкція лампи дозволяє легко зберігати її, коли вона не використовується, заощаджуючи цінне місце на столі.

Заряджання через USB для зручності: лампу можна заряджати через USB, що спрощує використання та усуває потребу в батареях.

• Регулювання яскравості: яскравість лампи можна регулювати відповідно до ваших потреб, що робить її ідеальною для читання, роботи або відпочинку.

Електроживлення:

1. Тип USB-штекера (без вбудованого акумулятора), немає потреби у вбудованому акумуляторі, його необхідно підключити у будь-який час під час використання.

2. Акумулятор типу В Вхідна напруга: 220 В постійного струму (UЅВ-штекер) Акумулятор: вбудований акумулятор 1200 мАг

Час заряджання: приблизно

4-6 годин Час роботи: повністю заряджений, може працювати 2-4 години

Режим роботи: нормально увімкнено. Короткий натиск для перемикання між світлими кольорами. Тривале натискання для регулювання яскравості.

До комплекту входить: одна настільна лампа і кабель зарядки.

Зверніть увагу на спосіб перемикання:
Увімк /// Вимк // Сенсорний, короткий дотик для перемикання між кольорами світла, Тривалий дотик для регулювання яскравості. Потім, плавне затемнення , тривале натискання

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?