Все категории
Добавить товар

Нічник з бездротовою зарядкою для телефона/bluetooth-колонка

600 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип лампи: LED
Тип: Нічники

Торг

Нічник з бездротовою зарядкою для телефона/Bluetooth-колонка Розумний світильник

Зверніть увагу, заряджання телефону тільки при включенні світильника в мережу і якщо чохол на телефоні щільний його необхідно зняти!!!

Сучасний ґаджет, що являє собою не просто джерело світла, а справжній багатофункційний помічник. Цей пристрій не тільки освітлює приміщення, але й виконує роль нічника, будильника та бездротового заряджання, об'єднуючи в собі елегантний і неповторний дизайн.

Для повного розслаблення після трудового дня просто увімкніть розумний світлозвуковий пристрій, який не тільки створить атмосферу за допомогою 9 колірного режиму, але й дасть змогу насолоджуватися спокійною музикою. Цей ґаджет також обладнаний зарядною станцією й будильником, роблячи його невіддільним аксесуаром у вашому просторі.

Крім цього, пристрій допомагає покращити якість сну. Зв'язавши лампу з телефоном через Bluetooth, ви можете відтворювати "білий шум", що сприятливо впливає на заснути та забезпечує якісний сон. З 9 режимами нічного освітлення ви зможете підібрати ідеальні умови для вашого відпочинку.

G-Smart Light Sound Machine не просто лампа, а й музична колонка з вбудованими динаміками. Зв'язок із телефоном відбувається через Bluetooth, а світло може супроводжувати музику, створюючи динамічне світлове шоу. Бездротова зарядка з напругою 15 В забезпечує зручне розміщення вашого телефона, а швидке заряджання гарантує ефективне відновлення заряду смартфона. Захист від перегрівання, перенапруги та чужих предметів гарантує безпеку використання

Основні характеристики:

Bluetooth 5.0;
Використовувані лампи: Світлодіодні (LED)
Адаптер (12/2,5 А)
Колірні теми можна змінювати відповідно до відтворення музикою (елемент конфігурації);
Бездротове заряджання;
Будильник;
Імітація світла сонця; 9 режимів освітлення;
Кнопкове керування;
Бездротова зарядка для всіх типів телефонів із бездротовим обладнанням QI.
Розмір: 150x150x55 мм Вага: 366 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
roman3443206
roman3443206
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?