Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Світильник-нічник у розетку з датчиком освітлення led, 4 кольори

89 грн
Описание

Елегантний і практичний нічник, який вмикається в розетку, неодмінно стане незамінним у Вашому домі. Цей енергоощадний пристрій продуманий до дрібниць. Ви отримуєте стильний аксесуар і компактний нічник, який можна використовувати абсолютно в будь-якому приміщенні.

Широкий вибір кольорів пригодить навіть найвимогливішому покупцеві. Ви можете використовувати цей світильник як нічник або як додаткове джерело світла. Компактний розмір пристрою й універсальність дають змогу бути йому чудовим доповненням у сумці мандрівника. Він має тривалий термін експлуатації та міцний корпус.
Світильник у розетку
Вирушаючи в поїздку, візьміть із собою цей практичний світильник. У готельному номері або на відпочинку біля моря він допоможе створити Вам комфортні домашні умови. Нічник можна встановлювати в спальні, вітальні, як настільну лампу, а також у дитячій кімнаті. М'яке приємне світло створить у приміщенні затишну атмосферу та не завадить сну.
Світлодіодний світильник

Розумний нічник
Цей розумний світильник не змусить Вас пересуватися в темряві по своєму будинку. Пристрій обладнаний інтелектуальною системою керування, яка замість Вас керуватиме світильником.
Вставте світильник у розетку. Коли світло в кімнаті буде увімкнене, світильник не працюватиме. Під час вимкнення світла нічник автоматично вмикається.
Рівень яскравості світла автоматично регулюється залежно від ступеня освітленості приміщення. Тобто, якщо Ви залишите світильник на всю ніч, у міру настання світанку, його яскравість поступово зменшуватиметься.

Примітки
Використовуйте світильник тільки в сухих приміщеннях;
Вмикайте далеко від легкозаймистих предметів;
Тримайте якомога далі від дітей.
Характеристики
Термін служби: 50000 годин;
Напруга: AC 110-220V-50Hz;
Потужність: 0.5W;
Джерело світла: світлодіод

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
sergy...
sergyayshevchik19747
Киев
Был