Все категории
Добавить товар

Оригінальна настільна еко лампа ручної роботи у стилі лофт з лампочкою едісона +благодійність

2500 грн
Описание

Авторський світильник виготовлений з натуральних та екологічно чистих матеріалів – автентична фурнітура з чавуну та бронзи, дерева, ретро-вилки, ретро шнур. Підставка виготовлена ​​з високоякісної та міцної деревини (ясена) та оброблена натуральною лляною олією, щоб підкреслити красиву структуру деревини та захистити її від зовнішніх факторів. А лампи Edison з різною конфігурацією ниток внесуть у ваш інтер’єр атмосферу тепла та затишку. Крім того, важливою перевагою нашої продукції є використання високоякісних диммерів, які дозволяють змінювати інтенсивність світла від мінімальної (при якій добре видно красиві нитки) до максимальної яскравості. Таким чином, можна використовувати як лампи розжарювання, так і саму лампу в якості відмінного нічника.
Цей світильник ідеально підійде в якості подарунка всім любителям ретро-стилю або loft, брутальним чоловікам, в офіс або кафе для створення комфортної теплої атмосфери, або для фотосесії у стилі ретро, модерн.

Вага - близько 1,4 кілограма
довжина основи (дерев'яна підставка) - 15 сантиметрів
ширина основи (дерев'яна підставка) - 11,5 сантиметрів
висота без лампочки - 17 сантиметрів
довжина шнура - 2 метри

У нашому магазині ви можете підібрати різні лампочки до світильника.

Підтримай Україну!!!

Купуючи світильник, ви не тільки отримуєте унікальний світильник, а й можете взяти участь у благодійності. Частину прибутку спрямують на гуманітарну допомогу біженцям!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?