Все категории
Добавить товар

Лампа на солнечной батарее ночник

340 грн
Описание

Сонячний ліхтар Kaixoxin

Подвійне призначення Цей феєричний сонячний ліхтар можна розташувати на будь-якій поверхні або його можна підвісити за допомогою ручки з пенькової мотузки для зовнішнього оформлення. Казкові ліхтарі живляться від сонця та можуть автоматично вмикатися вночі та вимикатися на світанку. Зазвичай, якщо світло заряджається при повному сонячному світлі протягом приблизно 6 годин щодня, світло має тривати принаймні 8 годин уночі.

Симпатичний подарунок Тінь фей сяюче створює атмосферу, сповнену любові та романтики. Це чудове сонячне світло, яке сидить у вашому саду, більше схоже на витвір мистецтва - свіже та тихе. Ручка з пенькової мотузки встановлює найтісний примітивний зв’язок між вами та природою.

Висока яскравість Підвісний сонячний ліхтар має 20 яскравих теплих білих міні-світлодіодів, які забезпечують достатню яскравість для всього продукту.

Розмір і вага Розмір сонячної банки становить 4,33 дюйма D x 6,10 дюйма H (11 x 15,5 см); Відстань між кожною світлодіодною лампою: 5 см/2 дюйма; Довжина струни: 1 м/3,3 фута; Важить 1,35 фунта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?