Все категории
Добавить товар

Светодиодный светильник xiaomi zmi (вкл/выкл+5 уровней яркости кнопкой)

150 грн -14% 130 грн
Описание

Світлодіодна USB лампа Xiaomi ZMI Portable LED AL003 White (5 рівнів яскравості) — це зручний світильник на всі випадки життя. Корпус виготовлений із гнучкого софт-тач пластику, що дозволяє вигинати її залежно від потреб використання.

Завдяки мініатюрному дизайну та легкій вазі варіанти її використання практично не обмежені. Ви можете поставити її на робочий стіл, біля ліжка або навіть взяти з собою в поїздку, і особисто переконатися в її зручності.

Портативна лампа Xiaomi оснащена 10 світлодіодами Philips Lumileds/OSRAM. Поєднання світлодіодного чіпа та люмінесцентного порошку дозволило досягти максимально природного світла, знизило рівень дискомфорту від прямого випромінювання та зменшило навантаження на зір.
Світильник має білий розсіювач для рівномірного розсіювання світла. На звороті встановлена алюмінієва пластина для розсіювання тепловіддачі.

Концепція лампи передбачає п'ятирівневе регулювання яскравості за допомогою спеціальної кнопки. Завдяки цій функції ви можете налаштувати яскравість під різні умови.

Світить дуже яскраво, як для своїх розмірів. Відмінно освітлює клавіатуру ноутбука, книжку. Може використовуватись як нічник. Також можна порадити, як резервне світло від повербанку для рибалок, мисливців, туристів.
***На моїх фото видно скільки лампа споживає енергії і як світить в різних режимах. Можно самовивіз, пишіть домовимось. Всі лампи п перевірені. ***
Бренд: Xiaomi ZMI
Модель: AL003
Сумісність: будь-які пристрої з USB портом
Світловий потік: 135 люмен макс.
Світлодіоди: Philips/Osram
Світло: природне, біле
Інтерфейс: USB-A
Потужність: 2.5W MAX
Напруга: 5V
Розмір: 199 х 17 х 9 мм
Вага: 18 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары