Все категории
Добавить товар

В наявності! портативна електростанція grecell, 500w, 519втг

21099 грн
Описание

Бренд GRECELL
Потужність 519,48 Вт-годин
Джерело живлення змінного струму, автомобільний порт постійного струму, сонячна панель.
Рекомендоване використання- На природі, у приміщенні, на кемпінгу, у подорожах, на риболовлі.
Вага ~7кг
Напруга 230 В (AC)
Кілька виходів надають більше можливостей: портативна зарядна станція може живити до 10 пристроїв одночасно, оснащена 2 x синусоїдальними виходами змінного струму (230 В/500 Вт), 3 x USB-A QC3.0 портами (18 Вт макс.), 1 вихід USB-C PD (макс. 60 Вт), 2 порти постійного струму (12 В/5 A), 1 автомобільний порт (12). В/10 А) і 1 бездротовий зарядний пристрій, 10 Вт.
Швидка зарядка USB 3.0 і вихід USB-C PD дозволяють заряджати в 2,5 рази швидше, ніж універсальний зарядний пристрій USB-C.
Збільште ваше життя завдяки великій потужності: цей сонячний генератор із чистою синусоїдальною потужністю змінного струму 519 Вт·год (140 400 мА·год) може живити більшість ваших важливих пристроїв і малих пристроїв, таких як телефон, ноутбук, планшет, Macbook, світло, вентилятор, маршрутизатор, телевізор, проектор, невеликий міксер, автомобільний холодильник, дрон, камера та апарат CPAP, номінальною потужністю менше 500 Вт. Безпечний і зручний, ідеальний для використання вдома та на вулиці.
Легко заряджати за допомогою 3 варіантів: (1) Портативний генератор для кемпінгу Grecell можна заряджати за допомогою будь-якої сумісної сонячної панелі потужністю 100 Вт або 200 Вт (панель не входить у комплект) і повністю заряджати за 6-9 годин сонячною панеллю потужністю 100 Вт на сонці. (2) Генератор електроенергії можна повністю зарядити за допомогою автомобільного зарядного пристрою за 7-8 годин. (3) Можна повністю зарядити за 6-7 годин при підключенні до розетки.
Безпечно та стабільно: більше не хвилюйтеся про відключення електроенергії, тому що портативна електростанція GRECELL з надійною літієвою батареєю тут, щоб врятувати вас! Він має вбудовану чудову систему керування акумулятором (BMS), яка захищає пристрої за допомогою функцій контролю температури, захисту від перенапруги, захисту від перенапруги та захисту від короткого замикання. Крім того, інвертор змінного струму Pure Sine Wave може краще захистити ваші чутливі пристрої.

ВАЖЛИВО: будь ласка, не використовуйте цей блок живлення для живлення пристроїв з номінальною потужністю понад 500 Вт. Будь ласка, використовуйте та заряджайте цей блок живлення принаймні один раз на три місяці. Будь ласка, вимикайте вихід змінного струму, коли він не використовується, інакше акумулятор може розрядитися без інших навантажень. Щоб увімкнути бездротовий зарядний пристрій, натисніть спочатку кнопку «POWER ON/OFF», а потім кнопку «USB».

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
roksi_lv
Chicito_ua
Супер-продавец
Львов
71% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?