Все категории
Добавить товар

Led-лампа з пультом 40 вт перезарядна ліхтар світильник з акумуля

270 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип лампи: LED
Тип цоколя: E27 (Стандарт)
Тип: Люстри

Кілька примірників у наявності
Обмін
Торг

Світильник аварійного освітлення акумуляторна YAJIA YJ-9816 аварійна LED-лампа з пультом

Енергоощадна світлодіодна лампа з акумулятором і функцією аварійного живлення

Лампа світлодіодна Yajia YJ-9816 з пультом и акумулятором, з великою кількістю led-кристалів. Такий освітлювальний елемент має бути в будь-якому домі, на випадок, якщо несподівано вимкнули електрику. Завдяки вбудованому акумулятору, цей освітлювальний прилад може в автономному режимі освітлювати приміщення або територію, без подавання електрики. Навіть без вимкнення світла, дуже вигідно мати таку лампу-ліхтар у будинку, з її допомогою можна зменшити споживання електроенергії, у такий спосіб заощадити свої фінанси.

Лампа світлодіодна Yajia YJ-9816 з пультом складається з двох частин, в одній із них — 20 діодів, в іншій — 24. Корпус світлодіодної аварійної лампи виготовлений із міцного високоякісного пластику ABS. На лампі є перемикач режимів. У положенні AC освітлювальний прилад працює від мережі й одночасно заряджає вбудований акумулятор. Якщо тумблер є в позиції DC, лампа працює в автономному режимі, живлячи від акумулятора. Для зручності експлуатації лампи-ліхтаря Yj-9816, у комплекті є пульт дистанційного керування.

Свинцево-кислотна акумуляторна батарея ємністю 800 мА·год за повного заряду забезпечує освітлення приблизно 6 годин. Прилад можна використовувати як звичайне освітлення від мережі, аварійного освітлення й самостійного джерела світла (бездротового світильника).

Характеристики:

Тип діодів: OSL
Кількість діодів: 20 діодів закриті розсіювальним склом + світлодіодна лампа з 24 діодів
Наявність режимів: 2 + пульт керування
Час роботи: до 6 годин
Корпус: пластик
Тип живлення: вбудований акумулятор 800mAh.
Метод заряджання: від мережі 220 В.
У ліхтар вбудований патрон Е27 і світлодіодна лампа з 24 діодів.
Виробник Yajia
Країна-виробник Китай

Поки є електрика світить центральна лампа, але якщо припиняється подавання електроенергії, то вона перемикається в автономний режим і світить своїми 20 світлодіодами. Її можна керувати з пульта дистанційного керування. Можете використовувати її як ліхтарик у поході.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары