Все категории
Добавить товар

Лампа светильник с датчиком движения лед electro house 15 w

240 грн
Описание

Накладний світильник ЖКГ 15W EH-GKH-03 торгової марки ElectroHouse є освітлювальним LED пристроєм. Має потужний світловий потік 1050 Lm холодного білого кольору. Відрізняється простотою і надійністю конструкції. Корпус виконаний з високоякісних і екологічно чистих матеріалів і відповідає міжнародному класу безпеки IP54, що робить його стійким до підвищеної вологості, пилоутворення, перепадів температури, а також до вібрацій. Розсіювач забезпечує рівномірність світіння, що дає хорошу освітленість. Є вбудована система захисту від перенапруги.

Цей електропристрій можна з успіхом використовувати для освітлення під'їздів житлових будинків, підвалів і горищ, довгих коридорів, приміщень з високою вологістю. Дозволяє економити кошти за рахунок малого споживання електроенергії (економія до 90%), довгого терміну служби (близько 30000 годин) і наявності датчика руху.

Завдяки датчику руху світильник буде висвітлювати приміщення не постійно, а лише коли це необхідно, причому без необхідності його вмикати або вимикати. Радіус дії датчика руху до восьми метрів. На товар надається гарантія 2 роки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
lily103023
lily103023
Супер-продавец
Сумы
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?