Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Садовий світильник на сонячній батареї

229 грн
Описание

Садовий світильник на сонячній батареї

Садовий світильник на сонячній батареї призначений для декоративного освітлення садово-паркових територій і об'єктів (доріжки, клумби, предмети малої архітектури). Садовий світильник на сонячній батареї - це практичне рішення для ландшафтного дизайну вашого саду. Такий світильник відмінно підсвітить Ваші клумби або садову доріжку в темний час доби.

Садовий світильник готовий до експлуатації під відкритим небом при температурі від -5°С до +60°С і відносній вологості до 70%. Заряджаючись вдень від сонячного світла, газонний світильник запалюється, лише тільки настане темний час доби – вбудований сенсор автоматично включить світло при освітленості менше 5 Лк.

Працює від сонячної енергії

Садовий світильник на сонячній батареї не вимагає елементів живлення і підключення до електромережі, він працює від сонячної енергії. Встановлювати світильник слід в місці, недоступному для прямих сонячних променів. Світильник живиться від вбудованого акумулятора, який заряджається в денний час.

Стильна прикраса саду

Садовий світильник на сонячній батареї простий і зручний в експлуатації, швидко і легко встановлюється. Стильний дизайн плафона допоможе створити унікальний ландшафтний дизайн, виділити або підкреслити будь-які елементи рослинної композиції.

Споживає малу кількість сонячної енергії

Спеціальні лінзи м'яко і рівномірно розсіюють світло, вбудований світлодіод не вимагає заміни і споживає малу кількість сонячної енергії - для зарядки акумулятора потрібно не більше 8 годин при звичайному денному світлі. Супер-яскравий світильник LED осяє найтемніші куточки саду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize