Все категории
Добавить товар

Вуличний настінний ліхтар copper bright сонячна батарея 3 в 1 (ave)

450 грн
Описание

Вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1

Вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1 У темну пору доби обов'язково всі вулиці та переулки мають бути освітлені. Але великою проблемою є те, що немає світла в маленьких провулках, де багато приватних будинків і немає інфраструктури. Встановіть світильник Copper Bright біля під'їзду, на фасаді будинку або в декількох метрах від нього. Ви почуватиметеся в більшій безпеці, повертаючись пізно додому, адже шлях буде освітлений. Коли вулиця та будинки добре освітлюються, у шахраїв менше можливості здійснювати зломи та нападу. Оскільки ліхтар має потужно та довго світити, потрібно підібрати енергоефективну й економічно вигідну в довгостроковому користуванні лампу. Ось Вам гарний варіант — вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1. Основна його перевага серед інших вуличних світильників — це можливість заряджатися альтернативним джерелом енергії, а саме сонцем! Перед першим використанням поставте світильник COPPER BRIGHT під прямі сонячні промені на кілька годин для підзаряджання.

Тривалість освітлення залежить від кількості денного сонячного кольору, спрямованого на світильник і погодні умови (в середньому до 50 годин автономного користування). Однією важливою перевагою ліхтаря COPPER BRIGHT 3 в 1 є можливість встановити його різними способами: 1. прикріпити на дах (навіть на трубу); 2. фасад будинку; 3. встановити в землі (на висоті 53 см або 33 см). Для цього в комплекті до світильника йдуть відповідні кріплення. Вуличний ліхтар потрібен не тільки в заміському будинку або на дачі, але й біля під'їзду багатоповерхового будинку. 

Матеріали конструкції світильника 3 в 1 COPPER BRIGHT зроблені з ударостійкого пластику АВС. Ефективної роботи ліхтаря із сонячною батареєю не завадить навіть найсильніший сніг, град або дощ. Важливо, щоб мінімум 2 дні на тиждень були сонячними. За достатнього заряджання освітлення буде дуже яскравим, завдяки 12 світлодіодам. Установний вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1: Встановлюється 3 способами: на фасад, у землю та на дах або стічну трубу. Матеріал: АВС пластик. Автономна робота до 50 годин. Медная расцветка. Штанга для встановлення в землю регулюється на 2 висоти: 33 см і 53 см. Світлодіодна лампа розмірами: 13 см × 4 см × 7 см. Весь комплект у пакованні має габарити: 22 см × 5 см × 12 см, а вага приблизно 400 грамів.

Комплектація:

штангою (3 частини),

кронштейном і болтами для його зміцнення,

також керівництвом до дії англійською мовою.

Вуличний настінний ліхтар Copper Bright сонячна батарея 3 в 1 (ave) за дуже низькою ціною, зі швидкою доставкою на відділення пошти або прямо до вас додому, якщо обрана адресна доставка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
julichka2022
julichka2022
Львов
20% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары