Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Светодиодный солнечный садрвый светильник "медуза" фонарь уличный для сада дачи

289 грн -1% 287 грн
Описание

Цена за 1 шт- 289 гр. Цена за 2 шт- 539. В упаковке идёт 2 шт, если вы хотите заказать 1 штуку, то будет идти без коробки

Сонячні світлодіодні медузи, зовнішній садовий декор, газонний світильник, 7 кольорів, водонепроникний, патіо, двір, доріжка, декор, сонячна лампа з квітами.

Модернізовані сонячні ліхтарі: дизайн форми, що поєднує в собі духовну медузу та красиве коралове дерево, покликаний створити унікальну та креативну прикрасу із сонячного світла на ринку. Ці вуличні сонячні світильники для двору виглядають яскравіше та привабливіше, ніж звичайні одношарові світильники-медузи. Зовнішні сонячні ліхтарі ідеально підходять для оформлення доріжок, дворів, клумби, під'їзних доріг, газонів, доріжок, патіо, прикрас на задньому дворі.

7 зовнішніх сонячних ліхтарів, що змінюють колір: сонячні дворові ліхтарі мають зміну кольору RGB 7. Модернізовані світлові намистини стали яскравішими і довговічнішими. Ці сонячні волоконно-оптичні світильники створюють сильну святкову атмосферу завдяки своїм яскравим кольоровим варіаціям. Ці водонепроникні сонячні валентинки на відкритому повітрі є приголомшливою квітковою окрасою саду, доріжки та патіо протягом дня і ще більш приголомшливим світловим святом уночі.

Зарядка 6 годин та автоматична робота 12 годин: сонячні ліхтарі для зовнішнього освітлення мають незалежні сонячні панелі та сучасні потужні батареї ємністю 600 мАг. Автоматична зарядка протягом 4-6 годин вдень та 8-12 годин вночі. Вуличний декоративний світильник на сонячних батареях відрізняється швидкою зарядкою та тривалим часом автономної роботи. Нехай ваш сад порине у барвисту атмосферу на всю ніч.

Простота у використанні та водонепроникність IP65: цей декоративний світильник на сонячних батареях дуже простий у встановленні та не вимагає додаткових батарей чи проводки. Кожен світильник має індивідуальну сонячну панель. Ви можете встановити їх у будь-якому місці, яке хочете прикрасити. Зовнішні сонячні ліхтарі для саду мають водонепроникну конструкцію IP65, тому вам не потрібно турбуватися про дощ, сніг та інші погані погодні умови. Ідеально підходить для зовнішнього оздоблення!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize