Все категории
Добавить товар

Нова сексуальна іграшка, аніме-фігурка, широ з аніме.фігурка,

289 грн
Описание

Тип подарунка: Оригінальний
Торг

Нова сексуальна іграшка, аніме-фігурка, Широ з аніме.фігурка, колекційна фігурка модель Kasugano Sora

Japan Anime Figure Kasugano Sora Gym Suit Figure PVC Action Anime Collection Peripherals Doll Model Toys Figure For Kids Gifts

Японська аніме-фігурка Касугано Сора

Екшн-аніме

Модель ляльки, іграшки

Фігурка, подарунок, сувенір

НОВИНКА!

Найвища якість і деталізація!

Немає гри, немає життя,

ОПИС

Аніме "Немає гри немає життя" (No Game No Life)

Широко кішка фігурка іграшка сексуальна дівчина

Колекційна модель, фігурка, подарунок,  8-9 см

Розмір: 8-9 см

Материал товара: Extra PVC (ПВХ)

Стан: 100% новий

Прекрасний подарунок собі та друзям у колекцію, будинок, офіс, авто, яхту.

Хто така Широ з аніме?

Сиро / Shiro

Прогульщиця, затвора, ігрозалежна, социофоб. 28 разів поспіль виграла в шахи в програми, що перемагала цвяхсметерів. Говорить18 мовами. Здатна засвоювати нову письмовість за час, необхідний людині на нетривалу розмову.

ТЕГИ:

Широ, кішка, кролик, дівчина, сексуальне аніме, Широ, фігурка, колекційна фігурка, модель, іграшки, подарунок, подружка в дорогу

Sword Art Online — серія ранобе японського письменника Рейкі Кавахари з ілюстраціями художника, що виступає під псевдонімом abec. На основі романів випускається манга, аніме адаптацій, адаптація у форматі Drama CD, а також комп'ютерні ігри.

ПОРАДА ПО ВХОДУ:

1. Після розміщення моделі впродовж певного періоду часу будуть утворюватися пил і бруд, тому обов'язково приділяйте увагу обслуговуванню моделі! Не використовуйте для очищення корозійно-активні рідини, як-от розчинник і бананова вода. Ви можете використовувати м'яку щітку, щоб змітати все цілком, протерти вологою тканиною й, нарешті, висушити природним способом у провітрюваному місці.
2. Для світлих ляльок або модельних ляльок протріть їх вологою тканиною і зубною пастою, потім протріть водою й помістіть у провітрюване місце. Пам'ятайте, що не можна використовувати фен або змивати воду прямо з-під крана.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары