Все категории
Добавить товар

Скарбничка для грошей "собака" sebar, 14х18 см

769 грн
Описание

Тип подарунка: Ігри та іграшки
Кілька примірників у наявності

Скарбничка Злий пес виглядає як лютий (але неймовірно милий) пес, який охороняє конспіративну квартиру для монет.

Особливість цієї скарбнички полягає в її функціональності, привертає увагу надзвичайно яскравим дизайном, імітує звуки тварин, відтворює мелодії і відтворює звуки музичних інструментів. На будинку стоїть персональний банкомат з паролем, а зуби розлюченого пса - цифрова клавіатура. Для надійності додана ігрова пластина з відбитком пальця. Банкомат підходить для здачі та банкнот. Скарбничка оснащена кодовим замком, якщо неправильно ввести код, собака вкусить вас за палець. Ця функція дуже подобається дорослим і радує дітей. Сейф скарбничка має привабливий зовнішній вигляд, підійде хлопчикам і дівчаткам в якості подарунка.

Ознака:

Зуби собаки - це цифрова клавіатура, в мові імітація відбитка пальця. Для активації сейфа потрібно ввести ТОВ (чотири нулі), покласти кінчик пальця на запропоновану пластину. Щоб змінити пароль, потрібно: Тримайте дверцята сейфа відкритими, тримайте зірочку (*), дочекайтеся звукового сигналу та введіть новий чотиризначний пароль. Потім, не відпускаючи кнопку *, натисніть символ #. Сигнал про зміну пароля підтвердить, що все зроблено правильно – дверцята сейфа можна закривати.

Якщо ви хочете повернутися до основних налаштувань або забули пароль, а потім просто вийміть батареї на 20 секунд. Музичний режим (Тварини, Музичні інструменти, Мелодії) – закриваємо сейф, натискаємо зірочку і міняємо рингтони з цифрами. Іграшка живиться від трьох батарейок типу АА (в комплект не входять). При заміні батарейок звертайте увагу на якість - так купюроприймач, мелодії і собака будуть працювати злагоджено. Незвичайна скарбничка з собакою повністю задовольняє потреби дорослих людей, які піклуються про якість, безпеку і функціональність іграшок.

Скарбничка неодмінно здивує і порадує своїми можливостями будь-яку дитину!

Обладнання
скарбничка
Подарункова коробка

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары