Все категории
Добавить товар

Хризоліт (перидот), натуральний камінь у пляшечці 2 см, для медитації та декору

65 грн
Описание

Натуральне каміння у пляшках (медитація, подарунок, розвиток або прикраса)

Ручна робота. Виглядають дуже оригінально.

Хризоліт виганяє заздрість із життя свого господаря, піклується про його душевну рівновагу та підвищує настрій. Він захищає від необдуманих вчинків та допомагає прийняти правильне рішення у складні моменти. Ще однією властивістю каменю є здатність приносити успіх у судових справах.

Декор у формі пляшечки з натуральним каменем усередині – це прикраса, що складається з мініатюрної пляшечки, заповненої напівдорогоцінним каменем.

Кожен камінь має свою неповторну текстуру, колір та характеристики. Така прикраса може мати як декоративну функцію, а й символічну. Наприклад, камінь може бути обраний відповідно до знака зодіаку, камінь-талісман або просто відображати індивідуальні переваги.

Наші пращури вірили, що камені можуть мати цілющі властивості, тому носіння пляшечки з каменем усередині може бути пов'язане з їх бажанням залучити певні енергії. Деякі вірять, що каміння може мати цілющі властивості.

Пляшечки з натурального каміння можуть бути використані як прикраси для повсякденного носіння або для особливих випадків, таких як весілля, ювілеї випускні вечори і т.д. Вони можуть також служити символічним подарунком, символом дружби, кохання чи удачі. Ідеально підходять для медитації та підзарядки енергією.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
milakot2023
CoolRichi
Супер-продавец
Одесса
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары