Все категории
Добавить товар

Ніж балісонг 1024е

150 грн
Описание

Тип подарунка: Сувеніри

ВИКОРИСТОК: GRAND WAYВІТ НОЖА:БАЛІСОНГОБЩА ДЛИНА, ММ:225ДЛІНА ЛЕЗА, ММ:105ДЛИНА РУКОЯТІ, ММ:120ТОЛИСТКА ЛЕЗВІЯ, ММ: 2.9ШИРИНА ЛЕЗВІЗА, ММ: 15МАРКА СТАЛІ440 СТОЛІ, HRC:555ПІЗДХ ЛЕЗУ:BLC OBLXEМІDTKKEЛУТКЕЧКА: КЛІПСИ: НІТНАЛІЧІ ЧОХЛА: НІТМАССА, Г:152ВІД ПАКОВКИ:ЦВИДНА КАРТОННА КОРОБКА
Ніж-метелик 1024 E — поєднання сучасних технологій і данини традиції. Традиційна тут типова для таких ножів конструкція, форма клинка та тип колодки.

Сучасне тут вироблення. Використання корозійностійкої сталі 440С, чиї характеристики тут посилені захисно-декоративним покриттям чорного кольору, нанесеним за технологією оксидування. А також технологічність виробництва, що забезпечує належну якість, завдяки чому 1024 E прекрасно  підходить для використання щодня або для фліпінгу.

Внимание! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попереднє підготовку. Нарізні з'єднання Обов'язково мають бути посаджені на нарізний герметик. На загублені з вини користувача гвинти та розкручені вироби Гарантія не поширюється!

Є питання? В лс.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
kenny...
kennyluciferus536830
Каменец-Подольский
Была

Похожие товары