ЛЮБАЯ ПРОДУКЦИЯ AMWAY В НАЛИЧИИ
Макаронні вироби із надтвердих сортів пшениці виготовлені за методом «trafilatura al bronzo». Макаронні вироби AMWAY™ виготовляються за такою ж технологією, як і делікатесні сорти. Макаронні вироби повільно висушують при незмінній температурі, аби зберегти характерні властивості та смак.
Співвідношення PV/BV на продукт становить 67%.
Властивості
Не містить яєць
Якісні макаронні вироби із надтвердих сортів пшениці з високим вмістом клейковини (використовується лише серцевина зерна)
Виготовлені за методом «trafilatura al bronzo» (тісто повільно протягують крізь спеціальні бронзові форми)
Повільне сушіння при постійній температурі
Соуси рівномірно пристають до спагеті
Діаметр спагетті – 1,9 мм, довжина – 260 мм
Застосування
Час приготування: 9 хвилин. Покладіть макаронні вироби в киплячу підсолену воду (1 л на 100 г спагеті). Час від часу помішуйте. Коли спагеті стануть м’якими, зніміть з вогню, злийте воду і подавайте на стіл.