Все категории
Добавить товар

Заварник aberdeen black от grosche 525 мл

960 грн
Описание

Чайник із приладом для заварювання, який стоїть на верхній частині чайної чашки і пропускає свіжозаварений чай з дна заварника прямо у вашу чашку.

- Виготовлений із 100% пластику Tritan™, що не містить бісфенол-А.

- Можна мити в посудомийній машині, фільтр також розбирається для ретельного очищення.

ABERDEEN Black від GROSCHE найновіша машина для заварювання листового чаю із сімейства Aberdeen! Цей простий у використанні заварник - єдиний спосіб заварювати розсипний листовий чай, тому що в ньому практично немає безладу, а чіткий дизайн дозволяє заварювати чай за своїм смаком. Aberdeen Black випускається у зручному розмірі 525 мл і легко поміщається на більшість чайних чашок або кухлів, щоб наливати прямо із заварника в чашку.

Як заварювати чай за допомогою чайника ABERDEEN Помістіть свій улюблений крупнолистовий чай у верхню частину ABERDEEN. Сітчастий фільтр з нержавіючої сталі в ABERDEEN досить тонкий, щоб процідити навіть найкращі сорти чаю, такі як чай ройбуш та чай асам, тому ви можете легко наливати, не пропускаючи крихітне чайне листя. Після того, як ви додали потрібну кількість чаю, просто налийте воду в ABERDEEN і дайте настоятися до ідеального смаку. Коли ви будете готові насолоджуватися, помістіть свій ABERDEEN поверх кухля і дозвольте гравітації зробити все інше! Поки він знаходиться на чашці, тиск краю вашого гуртка виштовхне і звільнить невелику пробку, так що ваш чай може просто вилитися через дно, і як тільки ви піднімете Абердін, чай перестане текти.

країна виробник Канада

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Пластик

Похожие товары