Все категории
Добавить товар

Бумага пергам. 100м*30см корічнева

392 грн
Описание

Виробник: ТТ

Кілька примірників у наявності

Деякі господині, що дотримуються екологічності в приготуванні страв, не
люблять пластикові рукави для запікання й алюмінієву фольгу. Якщо ти ставаємо
саме до такої категорії, отже, твій варіант — пергамент. У ньому теж чудово
запікаються будь-які продукти. Тільки для цієї мети краще використовувати не
простий тонкий папір (вона протікає), а помічника із силіконовим покриттям,
яке не дасть пропустити ані краплі цінного соку. З пергаменту можна скласти
папільйотку-формочку для запікання з відкритим верхом або закрутити краї
листів і закріпити їх за допомогою звичайного канцелярського степлера, як це
роблять шеф-кухаря. Загалом, професіонали дуже люблять незвичайний папір і
вважають, що страви в ньому виходять смачнішими, ніжнайменші та натуральніші,
ніж у фользі або рукаві. Особливо добре в цьому екологічному пристосуванні
готувати рибу цілком. Втім, м'ясо або овочі в пергаментній «сорочці» також
непогано поступаються.

Приготуй у пергаменті бараню ногу. Для цього зроби в м'ясі проколи ножем і
напікай його сіллю, подрібненим часником і розмарином. Потім рясно змивати
шматок баранини гіркицею, посолі та посипати паприкою. Після цього виклади
м'ясо на аркуш пергаменту, змащений олією, поряд поклади великі шматки
картоплі (або цілі невеликі розміри), посолі їх і збризки олією. Зверху
поклади гілочки чебрецю або розмарину, закрий другим листом пергаменту,
закрути кінці та закріпи їх степлером. Запікати бараню ногу треба не менш ніж
годину за +200 °C.

Виробник: ТТ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары