Поверхню підложки має гранульоване покриття, яке запобігає прилипанню тіста
під час його розкачування. Вам не потрібно застосовувати борошно для підложки.
Щоб підложка не ковзала по столу під час роботи, достатньо змочити її нижню
сторону гарячою водою і добре притиснути до робочої поверхні. На підложці є
додаткові маркери, які спрощують розкачування тіста. Знизу є сантиметрова
шкала (0-50 см), щоб ви могли розкачати корж потрібного розміру.
Ця підложка зручна для панірування риби, котлет або овочів, ліплення пиріжків
чи вареників; також зручно нарізати овочі: просто покладіть дошку на верхню
частину підложки, наріжте овочі, а потім пересипте їх у каструлю або салатник;
ідеально підходить для очищення фруктів і овочів: після роботи ви просто
видаляєте весь сміття одним рухом; завдяки гладкій поверхні, зняти борошно з
підложки - легка справа.
Переваги: На поверхню виробу нанесено зображення 4 кругів різного діаметра: 22
см, 24 см, 26 см і 28 см. Це допомагає уникнути проблем з розкачуванням тіста
до потрібного діаметра форми.