Все категории
Добавить товар

Маслянка з ножем, керамічна, біла з бамбуковою кришкою 650мл

721 грн
Описание

127218
Маслянка з ножем Сооking House

Багатофункціональний порцеляновий контейнер для зберігання масла. Конструкція маслянки з бамбукової кришки та силіконового ущільнювального кільця може зберігати масло свіжими в морозильній камері та не змішувати смак інших продуктів.

Розміри: ця герметична ємність для масла має ємність 650 мл і розміри 16 x 10 x 7,5 см. Він підходить для всіх видів вершкового масла.

Кераміка преміум-класу: Вам не потрібно турбуватися про те, що токсикант просочиться у вашу їжу з маслом. Ця маслянка виготовлена з високоякісної порцеляни, яка не містить свинцю та стійка до відколів. Він підходить для домашнього та комерційного використання.

Не потрібний додатковий ніж та обробна дошка. Зробіть своє життя простим з нашою маслянкою. Найкращим у нашому продукті є те, що він поставляється з додатковим міні-ножем (нержавіюча сталь 304). Наріжте масло на бамбуковій кришці як на обробній дошці.

Легко чистити: маслянка має гладку і глянсову поверхню без нерівностей, і її легко мити, тому ви можете покласти її в посудомийну машину для очищення або мити вручну. (Порада: не кладіть бамбукову кришку в посудомийну машину).
************490
Оплата 100%
Нова пошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары