Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Термопляшка термос для чаю напоїв на подарунок із принтом

527 грн
Описание

Тип термоса: Питні
Матеріал колби: Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу термоса: Інший матеріал
Об'єм: 500 мл - 890 мл

З будь-яких питань або швидкого замовлення звертайтеся до особистих повідомлень, Вайбер, телеграм за номером телефона, який у оголошенні, не соромтеся, відповідає на будь-які питання! Допальні світлини принтів і дизайнів надсилаю туди ж (їх дуже багато). На дзвінки відповідає з 18:00 і до9400

Зараз саме час для купівлі термоса, щоб зігрітися гарячим чаєм у холоди або мороз. Впевнений, що стандартні чорні або сірі термоси, які продаються в магазинах багатьом не подобаються, але хочеться отримувати естетичну насолоду, бо це дуже важливо для сприйняття. А може подарунок близькій людині хочеться зробити красивим і функціональним. Саме для вас представлена велика кількість тематичних або навіть дизайнерських моделей.

Підходять термоси як для спорту, так і для походу на природі або бути може на роботу або в дорогу, адже ситуацій коли хочеться зігрітися або випити гарячого може бути маса. Важливо бути не тільки прекрасним зовні, але й корисним у своїх функціях

У наявності є 4 типи термосів, причому принт з одного виду можна перенести на інший.

Термос із хвостиком на зап'ястку (друге фото) виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі. Кришка виготовлена з харчового пластику, вона на 100% герметична

Короткі характеристики:
Висота з кришкою: 24 см
Діаметр горлечка: 4 см
Об'єм: 500 мл
Вага: 252 г
Збереження температури: до 5 годин
Цена: 527 грн

Термос із ситом (тріття фото) виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі. Кришка з харчового пластику + метал, вона на 100% герметична. Усередині є металеве сито для заварювання чаю або кави.

Короткі характеристики:
Висота з кришкою: 19,5 см
Діаметр горлечка: 5,5 см
Об'єм: 500 мл
Вага: 270 г
Збереження температури: до 5 годин
Цена: 563 грн

Термос із кнопкою (четверте фото) виготовлений із неіржавкої сталі. Кришка з харчового пластику та на 100% герметична. Поїльник ізольований від зовнішнього світу.

Короткі характеристики:
Висота з кришкою: 22 см
Діаметр горлечка: 6,5 см
Об'єм: 350 мл
Вага: 231 г
Збереження температури: до 4-5 годин
Цена: 529 грн

Термопляшка (фото 5-8) виготовлена із сучасної якісної неіржавкої сталі, завдяки чому пляшка легка та надійна. Вона не зберігає смак, колір і запах. На 100% герметична.

Короткі характеристики:
Висота з кришкою: 30 см
Діаметр горлечка: 8 см
Об'єм: 600 мл
Вага: 308 г
Збереження температури: до 12 годин гарячого та до 24 годин холодного
Цена: 619 грн

Короткі характеристики допоможуть вам визначити, який термос підходить саме вам. Принти не облазять, не змінюють колір навіть через кілька років, він майже вічний. Зі свого боку я можу сказати, що це чудовий подарунок або другій половинці або собі коханому. А користуватися можна цілий рік, адже ці термоси підходять для води, чаю, кави та інших напоїв.

Більше принтів в особистих повідомленнях!

Доставка здійснюється Новою поштою за повною передоплатою на карту. Відсилання на день замовлення під час оплати до 12 годин дня

У наявності також термочашки, чашки звичайні та з кліпсою, термоси, запальнички та інше. Звичайно ж, з нашим прекрасним дизайном. Обмежена кількість!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?