Все категории
Добавить товар

Кружка - термос tramp trc-106 0,35 л

490 грн
Описание

Суперлегкий, компактний і стильний термос-кухоль Tramp TRC-106 об'ємом 0,35 літра для повсякденного використання - у місті, по дорозі в офіс або на навчання, у поїздках та подорожах.
Відмінно поміщається у міський рюкзак, сумку чи шкільний портфель. Оптимальне рішення для машини - вміщується в підсклянку автомобіля. Для більшої надійності та щоб уникнути випадкового відкривання термоса під час транспортування, кришка оснащена кнопкою-фіксатором. Термос відкривається одним дотиком однією рукою. Переведіть фіксатор-запобіжник у верхнє положення, натисніть та відпустіть кнопку: кришка автоматично відкриється. Завдяки конструктивній особливості кришки - пластиковому обідку-напувалці, можна пити прямо з термоса.

Завдяки цьому ваші губи під час пиття захищені від контакту з гарячими стінками колби, навіть якщо в термос налитий дуже гарячий напій. Додатковий отвір для повітря в кришці термоса захищає вас від бризок під час пиття. Конструкція термоса, клапан кришки, що розбирається, і широке шийка колби термоса полегшує догляд за виробом - його легко мити під струменем води. Завдяки широкому горлу в термос можна покласти шматочки льоду, щоб якомога довше зберегти холодним напій, що знаходиться всередині.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Горчичный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?