Все категории

Посуда для приготовления універсальний гриль-раклетниця німецького виробника clatronic rg 3518

2000 грн
Описание

Опис
Теплоізольований корпус Cool-Touch
Багатофункціональна раклетниця, здатна виконувати функції гриля-барбекю. Має двоярусну конструкцію, пристосовану для приготування традиційної швейцарської страви раклет (raclette). Верхній ярус являє собою комбінацію, в якій 50% площі займає лита металева поверхня, а 50% — майданчик з натурального каменю.

Металева пластина має дві робочі сторони: гладку і рифлену. Рифлення виконує кілька важливих функцій: дозволяє дещо збільшити площу контакту з продуктом, а жолобки допомагають організувати вільний відтік жиру, який виділяється при смаженні свинини, або жирних видів птиці. Також рифлена поверхня залишає на продуктах характерні поздовжні сліди, які поліпшують не тільки зовнішній вигляд, але і смак готової страви.

На гладкій робочій стороні раклетниці Clatronic RG 3518 зручно готувати морепродукти, яйця, можна випікати міні-млинці. Обидві сторони металевої поверхні оснащені якісним антипригарним покриттям. Загальна площа металевого і кам'яного гриля становить 46x23 см (2х23х23 см). Нижній ярус включає в себе 8 міні-сковорідок, які в оригінальному рецепті раклета використовуються для плавлення сиру, але також можуть застосовуватися в якості ємностей для теплих/гарячих соусів. Електрична потужність цієї моделі дорівнює 1400 Вт, для її регулювання та управління ступенем нагрівання є простий, надійний і плавно регульований механічний термостат.

Гладка або рифлена?

Універсальний гриль-раклетниця німецького виробника Clatronic RG 3518 дає можливість готувати різні овочеві, м'ясні, рибні та сирні страви найбільш природним способом без додавання шкідливих жирів. Конструкція електроприладу передбачає два рівня готування: верхній гриль і нижній раклет. Вбудований ТЕН потужністю 1400 Вт добре справляється з нагріванням робочої жаровні загальною площею 46х23 см. Поверхня гриля складається з 2-х знімних плит: металевого піддону з гладкою і рельєфною сторонами, а також з кам'яного піддону. При повноцінних габаритах пристрою, він має порівняно невелику вагу 4.85 кг, що дає змогу легко переставляти його в межах кухні.

Плавлений сир без зупинки

На розігрівання чавунної жаровні потрібно близько 15 хвилин, а кам'яна поверхня набирає необхідну для готування температуру приблизно за пів години. Металева пластина найкращим чином придатна для смаження продуктів. А камінь, хоч і довше гріється, остигає теж повільно. Оскільки тут їжа готується грунтовніше, на камені найкраще робити тушковані страви і запіканки. Але головним інструментом кулінарних експериментів є 8 раклетних міні-сковорідок, в яких порційно готується плавлений сир і комбіновані страви на його основі. Управління приладом здійснюється повзунковим терморегулятором з механічним безступінчастим термостатом, встановленим у теплоізольованому корпусі Cool-Touch, а поточну потужність нагрівання можна відстежувати за світловою індикаторною шкалою блакитного кольору.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый