Все категории
Добавить товар

Кастрюля квадратная с гранитным покрытием, казан, стеклянная крышка

790 грн
Описание

Каструля зі скляною кришкою виготовлена з товстостінного алюмінію, міцна, екологічна та зручна у використанні. Оброблена антипригарним мармуровим покриттям, що не допускає пригорання продуктів. Крім того, таке покриття дозволяє готувати здорову їжу з мінімальним додаванням жиру або масла, легко миється.

Кришка виготовлена з термостійкого скла і має отвір для виходу пари. Така кришка дозволяє стежити за приготуванням їжі без втрати тепла. Вона щільно прилягає до краю каструлі, зберігаючи аромат їжі.

Посуд підходить для використання на газових, склокерамічних, електричних, галогенних та індукційних плитах. Виріб можна мити в посудомийній машині.

Чудовий вибір каструль для вашої кухні та ваших кулінарних шедеврів.

Переваги:

Високоякісний алюміній забезпечує стійкість до корозії при стандартній мийці, Легкий і швидкий нагрів, Підходить для всіх кухонних плит, Мармурове антипригарне покриття, Стійкість до високої температури, Швидкий і рівномірний розподіл тепла для приготування їжі з невеликою кількістю жиру

Рекомендації щодо догляду:

Перед початком використання посуду вимийте його в гарячій воді з рідким миючим засобом і витріть насухо. Додайте сіль лише до киплячої води, щоб запобігти утворенню білих плям на дні каструлі. Вапняні плями та забарвлення можна легко усунути оцтом або розчином лимонної кислоти. Ніколи не використовуйте для чищення жорсткі предмети, металеві мочалки та порошки для чищення. Після миття посуду слід витерти насухо.

Характеристики:
Товстий алюміній
Антипригарне гранітне покриття
Матеріал кришки: жароміцне скло з паровим випуском
Об'єм: 3 л.
Розмір: 20x20 см
Сумісність з індукцією: так
Потовщене дно

Комплектація:
1 каструля 1 кришка

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?