Все категории
Добавить товар

Пляшка ємність для змішування

250 грн с 09 Май - добавляйте в избранное

357 грн
Описание

Пляшка / ємність для змішування 0,6 л Mix Go Kult X WMF

Об'єм: 0,6 л;
Діаметр: 7 см;
Висота: 24,4 см;

Особливості:
Підходить до стаціонарних блендерів KULT X Mix & amp; Go і CULT X Mix & amp; Go Keep Cool

Пляшка-відмінний аксесуар для любителів коктейлів. Вона стане чудовим щоденним супутником, несучи з собою вітаміни. Ємність виготовлена з ударостійкого і екологічного матеріалу Трітан з мірною шкалою, а питна кришка з високоякісного пластику.. Завдяки знімній кришці великого діаметру пляшка легко чиститься і не має запаху після використання. Перевагою є те, що пляшка може бути використана в якості ємності для змішування і доступна як аксесуар.

WMF KULT X-це гарантія гарного настрою під час готування. Завдяки благородному корпусу Cromargan® і обробці з чорного високоякісного пластику, прилади відмінно виглядають. Підкуповують і внутрішні достоїнства кухонних помічників kult X.
Матеріал: Cromargan нержавіюча сталь 18/10. Cromargan protect® - інноваційний матеріал від WMF, що забезпечує столові прилади бездоганним виглядом через багато років використання. Особливість технології виробництва полягає в додатковому термохімічному процесі обробки, запатентованому WMF. Продукція не тьмяніє, не іржавіє, стійка до кислот, не вимагає особливого догляду і відрізняється надзвичайною довговічністю. Матеріал не має ні смаку, ні запаху. Підходить для миття в посудомийній машинці.
Обладнання WMF High Performance забезпечує ефективну роботу і високу потужність.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
iryna...
Brand mix
Супер-продавец
Калуш
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары