Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Силіконова форма для сосисок кебабница. форми для сосисок

166 грн
Описание

Тип посуду: Форми для випікання
Матеріал: Інший матеріал

Кілька примірників у наявності

Наші силіконові форми мають декларацію відповідності на харчовий силікон (у конкурентів часто не харчовий силікон) Хочете, щоб члени вашої родини харчувалися здоровішою їжею? Зробіть їх закуски самі, використовуючи силуконову форму для сосисок! Приготуйте корисні сосиски по-домашньому та з любов'ю!
Силіконова форма для сосисок кебабниця

Високоякісний харчовий матеріал.

Силіконова форма для ковбаси - це 100% харчовий силікон, не токсичний і не має запаху, термостійкий, дуже м'який, міцний та екологічно чистий. Стійкість до високих температур - Відповідна температура становить від -40 ° С до +230 ° С, підходить для пароварки, духовки, мікрохвильової печі, холодильника.

Багатоцільова — Ви можете дати своїй дитині дуже поживних і корисних: 6 різних сосисок, хот-догів, люля-кебаб, чевапчичі або домашню ковбасу. І все це без застосування ковбасної оболонки та трудомістких операцій. Також можете зробити пиріжки, шоколад, цукерки, хліб, солодощі, кекси, печиво, приготувати сорбет — фруктовий лід тощо. Спеціальна конструкція - форма для виробництва ковбасних виробів має невеликі повітряні отвори на кришці, пар легко виходить. Перед застосуванням може бути нанесений шар олії. Легко розуміється. Легко миється. Ви можете легко виштовхнути ковбасу із форми, зберігаючи ідеальну форму ковбаси.

Використання — ідеально підходить для ковбас ручної роботи, маленькі діти та люди похилого віку можуть легко з'їсти це. Можна приготувати ковбаски, які потім обсмажити на грилі. Після використання легко миється. Можна мити в посудомийній машині. Сумісна з духовкою, морозильною камерою, мікрохвильовою піччю та посудомийною машиною Температурний режим (від -40 до +230 градусів за Цельсієм).

Матеріал: АБС-пластик
Розмір: 3,5 х 22,3 х 9 див.
Вага: 229 г (приблизно)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
andry...
andryay1206138
0% выполненных заказов
Была