Силіконові форми виготовлені із безпечного харчового силікону (медичний
силікон), який можна використовувати для заливніх і муссовіх тортів, в
духовках будь-якого типу - електричної, газової, мікрохвильової, а також для
заморожування. Рекомендований діапазон температур від -60 до +220 градусів
Цельсія.
Форми призначені для приготування солодкої і солоної випічки, тортів, мусів,
морозива, желе, шоколад і багато чого іншого. Основна перевага силіконових
форм перед звичайною посудом - довговічність і універсальність. Крім того,
форми з харчового силікону не вбирає сторонніх запахів, не вступають у хімічну
взаємодію з продуктами і не виділяють шкідливих речовин в процесі
використання. Їжа, приготована в таких формах не пригорає і не прилипає до
форм.
Силіконові форми легко мити, головне не використовувати гострі предмети і
жорсткі порошкоподібні засоби. Не можна ставити форми на відкритий джерело
тепла. Перед першим використанням бажано змастити форму маслом.
Розміри силіконового планшета:
довжина-30 см
ширина-17,5 см
висота-3,5 см
Розмір комірок:
довжина-8,5 см
ширина-4,5 см
Витримує температуру від -60 до +220°С