Все категории

Acropolis набір для пікніка чдб-2 (посуд на 4 особи + сковорода 40см + сумка на 2 відділення).

3642 грн
Описание

Розміри сумки: діаметр - 40см, висота - 10см.
Матеріали: сумка - поліестер 600D, 300D, текстильна стрічка; посуд –
нержавіюча сталь; пательня – сталь.

Чудовий набір для сімейного пікніка та активного відпочинку в колі друзів (під
час риболовлі, полювання чи туристичного походу). В комплект входить:

- Сумка транспортна на 2 відділення;
- Набір посуду на 4 персони:
- тарілки (Ø 20-22см) - 4шт;
- чарки (170 мл) - 4шт;
- столові ложки та вилки - 4шт;
- великий піднос (Ø35см);
- дошка для нарізки (Ø40см);
- кухонні щипці для їжі (23см);
- велика ложка;
- ніж з дерев’яною ручкою;
- Пательня з диску борони (Ø40см) та лопатка для помішування страв.

Сумка дуже зручна. Пошита з якісних матеріалів та має продуманий дизайн на 2
секції: у верхній - складений посуд, а в нижній – зберігають пательню з
лопаткою.

Сковорідка призначена для приготування їжі на природі, а саме: тушкування та
смаження овочів, м’яса, риби. Має плоску поверхню, яка швидко та рівномірно
прогрівається, забезпечує якісне просмаження продуктів.

Зверніть увагу, пательня має знімні ручки (2шт) та ніжки (3шт). Їх потрібно
змащувати олією, якщо довго не користуєтесь сковорідкою.

Дотримуватися рекомендацій та слідуйте інструкціям з користування, які подані
нижче, та отримаєте справді ароматні та смачні страви, приготовлені на
відкритому вогні та свіжому повітрі, а сковорода служитиме вам роками.

Характеристики сковороди:

- Матеріал - сталь;
- Діаметр робочої поверхні - 40см;
- Товщина матеріалу - 4мм;
- Висота бортика - 3см;
- Висота ніжок - 23см;
- Вага 5,6 кг;
- Знімні ручки;
- Кришка і чохол в комплекті.

Інструкції та рекомендації як користуватися похідною сковородою з диску борони
та правильно її зберігати:

Перше використання:

Пательня пройшла термічну обробку та остуджена олією. Поставте її на вогонь,
долийте свіжої олії та трохи підсмажте. Помішуйте олію лопаткою по всій
площині, так щоб кілька хвилин подиміло.

Далі зливаємо просмажену олію в окрему посудину (ця олія ще знадобиться вам
для консервації пательні в міжсезонні), а на сковорідку наливаємо свіжої олії
та починаємо готувати страву.

Зверніть увагу, що продукти потрібно закидати на добре розігріту сковороду.

Після використання:

Після приготування їжі протріть пательню папером або ганчіркою, щоб позбутися
залишків їжі.

Не шкрябайте поверхню абразивними матеріалами. Після використання потрібно
налити трохи рослинного масла в середину, а потім акуратно і обережно
розподілити його по поверхні тонким шаром.

Вважається, що чим частіше ви готуєте на сковороді для пікніка, тим смачніші
та ароматніші будуть наступні страви. :)

У міжсезоння змащуйте сковороду, кришку, ніжки та ручки олією з першого
прожарювання. Загорніть пательню та всі елементи в газету, складіть у чохол та
зберігайте у сухому місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Диаметр, см:
20

Похожие товары