Смак їжі, що готується, залежить не тільки від точності дотримання рецепту та
вміння господині, але і від якості посуду. А якщо процес займає багато часу,
то сковорода буде потрібно з товстим дном і з матеріалу, що добре розподіляє
тепло - кований алюміній.
Завдяки куванню вироби за якістю стають більш міцними (не схильні до ніякої
деформації), ніж за інших технологій виробництва. Завдяки цьому можна
виготовити посуд з товстим дном та тоншими, легкими стінками. Товщина дна – 5
мм, товщина стінок – 3 мм, товщина борту – 4,6 мм. Такий посуд не схильний до
деформацій і легше, ніж звичайний посуд (не рахуючи ваги диска з нержавіючої
сталі).
Матеріал-Кований алюміній
Покриття-мармурове (внутрішнє та зовнішнє)
Діаметр-ø20см
Колір-чорний з білими вкрапленнями
Ручка-коричнева Soft-touch покриття.