Все категории
Добавить товар

Диспенсер піна мило дозатор на стіну сенсорний аккумулятор

650 грн
Описание

В наявності, замовляйте будь якою поштою, безпечним замовленням, або на картку. Наложкою без передоплати не відправляю.

Диспенсер Піна мило Дозатор на стіну Сенсорний аккумулятор з 2 кріпленнями НА СТІНУ Генерація піни з ближнього поля за 0,25 секунди, не потрібно натискати, щоб не торкнутися мікробів, повністю оновлена ​​та автоматична генерація піни, зручно та швидко.
Вбудований акумулятор великої ємності дозволить працювати до 3 місяців навіть при знеструмленні, термін очікування до 3-6 місяців.
Піна замість мила дозволяє значно зекономити (розводити водою, бажано з осмосу, або кип'яченої - 1/2 або 1/3) та дозволяє швидше та ефективніше вимити руки.
4 режими об'єму подачі пінки.
Заряджання від USB Type-C (кабель в комплекті).
Пляшка для чистки пристрою.
Великий бак (400мл) для мила.
Захист від вологи присутній IPX4 (не нахиляйте та не перевертайте пристрій з рідиною в баці!)
• Перевірка та повна зарядка перед відправкою.
• Зарядка - після підключення кабелю живлення, почнуть мигати всі 4 діоди, коли вони будуть неприривно світитись, пристрій повністю заряджен. Зверніть увагу, при зарядці, пристрій не працює та потребую включення після зарядки.
Включення/зміна режимів/вимкнення - натисніть на малюнок відбитка пальця зверху пристрою та тримайте поки не засвітиться один світлодіод, це режим найменшої порції піни. Для збільшення порції, просто натисніть один раз на малюнок відбитка пальця й засвітиться додатково ще один світлодіод, так до 4-х світлодіодів. Для вимкнення тримайте палець на малюнку відбитку пальця поки не почнуть мигати всі 4-и світлодіоди.
Використання - просто піднесіть руку нижче носика/сопла пристрою та тримайте поки пристрій видає піну, для додаткової порції просто піднесіть руку ще раз.
• Комплект - дозатор мила, кабель USB Type-C, пляшка для чистки, посібник користувача (англ.) ДВА кріпленні на стіну, заводська упаковка.

Є інші товари, іграшки, тощо, також для задоволення та розваг дорослих, питайте.
Відправка день в день, або на ранок наступного дня будь якою поштою, безпечною покупкою чи з передоплатою 100грн на картку також будь якою поштою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары