Желатин порошковий Dr.Oetker, 9г
Желатин порошковий Dr.Oetker - сухий порошок без запаху та смаку з жовтуватим відтінком, що має желюючу властивість.
Використовується для приготування мусів, начинок, желе, а також як загусник для кремів і сиропів.
Швидкорозчинний желатин Dr.Oetker розрахований на 0,5л рідини.
Спосіб застосування:
1) Вміст пакету всипати в 0,5 л води, підігріти до максимум 60 ° С (не кип'ятити!) безперервно помішуючи до повного розчинення.
2) Злегка охолодити або використати гарячим (відповідно до рецепу).
Переваги використання Порошкового желатину Dr.Oetker:
- не потребує тривалого замочування;
- желе зберігає прозорість після застигання;
- Dr. Oetker гарантує чудовий результат.
Упаковка: 9 г
Виробник: Dr.Oetker.