Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Соковижималка ручна meileyi mly 662

330 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Соковижималки ручні

Кілька примірників у наявності

Meileyi Mly-662 – це ручна соковижималка, яка дозволить швидко приготувати будь-фруктовий коктейль в домашніх умовах і насолодитися чудовим смаком натурального напою. Достатньо скласти всі необхідні інгредієнти в спеціальну прозору чашу і перекрутити їх на манер м'ясорубки.

Соковитискач зроблена з міцного пластику, який дуже зручно і легко мити у звичайній проточній воді. Захисні замки на корпусі і насадці захистять дітей від випадкових пошкоджень. Прогумоване підставу додасть стійкість навіть на гладкій поверхні.

Прилад оснащений зручною знімною ручкою, прозорою чашею для фруктів, знімним дозатором і спеціальним шнек-баром, з допомогою якого можна притискати фрукти в процесі приготування.

Таку соковитискач можна використовувати не тільки вдома, але і брати з собою на природу або на дачу, адже для її роботи не потрібно електрику.

 Переваги:
Стильний і міцний пластиковий корпус дуже зручно мити в звичайній проточній воді.
Механічна соковижималка не вимагає електрики, тому ви зможете сміливо брати її з собою в дорогу.
З такою соковижималкою ви зможете приготувати свіжо вичавлений сік в лічені хвилини, а для дітей зробити корисне фруктове пюре.
Захисні замки на корпусі і насадці захистять дітей від випадкових пошкоджень.
Так само дуже зручно кріплення до столу вакуумною присоском.
Современный пластик, применяемый в конструкции соковыжималки, не только особенно прочен, но и не содержит веществ, признанных губительными для человеческого организма.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец