Все категории
Добавить товар

Кондитерський силіконовий килимок для випікання та розкачування т

80 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Дошки

Кілька примірників у наявності

Кондитерський силіконовий килимок для випікання та розкачування тіста — 24х22 см
Любите балувати себе та своїх близьких свіжою домашньою випічкою? Але варто лише згадати, скільки потім прибирати, натхнення закладено гнеться почуттям про небажаного прибирання. Позбавте себе нелюбого заняття за допомогою гнучкого кондитерського килимка для оброблення тіста.

Розмір кондитерського силіконового килимка для випікання передбачений для використання на кухонній робочій поверхні під час розкачування тіста та формування. Завдяки розміщеній на ньому розмітці, можна з легкістю виконати борошняний виріб у певній формі та розмірі. Також параметри цього виробу дають змогу його використовувати в роботі з мастикою, що стрімко наближає результат до досконалості.
Структура підстилки для тіста із силікону виготовлена так, щоб міцно утримуватися на робочій поверхні, на кухонному столі та водночас забезпечувати зручне розкачування та формування тіста без прилипання. Отже, можна заощаджувати у використанні борошна та олії, уникаючи зайвого посипання й натирання.

Екологічно чистий і безпечний силікон використовується тільки в медицині та кулінарії, де особливо важлива гігієна та чистота матеріалів.

Однією з основних переваг кондитерського килимка для випікання та розкачування борошняних виробів є повноцінна заміна харчового пергаменту. Завдяки особливій стійкості перед високими температурами, свій мучений шедевр можна не тільки створити за допомогою цього багатофункціонального силіконового килимка, але й безпечно, обережно перемістити на деко для запікання.

Силіконовий матеріал з антипригарним тефлоновим покриттям дасть змогу випікати вироби без пригорання й без деформацій, забезпечуючи рівномірне температурне оброблення.

Матеріал цього практичного кухонного пристосування із силікону дасть змогу так само заморожувати напівфабрикати без подальшого прилипання.

Силіконова підстилка для розкачування та випічки можна використовувати в діапазоні температурного режиму від -40 °C до +230 °C.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары