Тип: Молотки
Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу (Німеччина)
Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
При обробці тендерайзером волокна
продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.
Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Опис ручного тендерайзера:
- Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря.
- Важливою перевагою тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще
зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і
рівномірніше.
- Принцип роботи з тендерайзером досить простий:
за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки .
Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко
миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
-Конструкція з пластику 21 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається
цілою.
Технічні характеристики ручного тендерайзера:
- леза – нержавіюча сталь
- колір – білий
- Кількість лез - 21 шт. -
Габаритні розміри, мм - d51 x
(H)193мм
- Виробництво: Німеччина
Уникайте попадання лез на
кістки.
Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.
В процесі відбивання
можна додати спеції.
Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.