Переваги Ложки для змішування:
• У місці захоплення ручка лопатки має потовщення, забезпечуючи зручність
використання як лівою, так і правою рукою.
• Також, на ручці приладу розташована червона вставка, яка запобігає ковзанню
виробу навіть у мокрій руці.
• Невеликий довгастий отвір, розташований на кінці ручки, дозволяє вішати
виріб на гачок.
• Ложка легко дістане до всіх куточків каструлі або сковороди.
• За допомогою нашої ложки можна також розкладати їжу по порційних
контейнерах.
• Зручно перевертати страви на сковороді.
Технічна інформація:
Кухонні прилади витримують високу температуру. Ручки пристроїв витримують до
+80 градусів.
Ніколи не залишайте кухонні прилади у пательні під час приготування, а також у
гарячій каструлі після вимкнення конфорки.