Лопатка кухонна виготовлена з харчового нейлону - це термостійкий матеріал,
що витримує нагрівання до 210 градусів. Він забезпечують делікатний контакт з
антипригарним поверхнями, виключаючи пошкодження і подряпини. Матеріал не
вбирає запахи, жир і бруд, легко миється в посудомийній машині. На відміну від
дерева він не боїться води, не піддається гниттю, виключає розмноження
шкідливих мікроорганізмів. Такі речі легко дезінфікуються і довгий час радують
гігієнічністю. У чому відмінності кухонного приладдя з силікону і нейлону?
Обидва матеріали м'які, не дряпають посуд, не бояться нагріву. Але все ж
різниця існує. Силіконові кухонне приладдя призначені для випічки, а нейлонові
- для приготування страв на плиті. Це говорить про те, що силікон здатний
витримувати великі температури, ніж його противник. Також є різниця і в
м'якості пластика. Нейлон вважається більш жорстким, а силікон - гнучким. До
того ж кухонні аксесуари з силікону стійкі до деформації, тому саме з цього
полімеру роблять форми для випікання кексів і пирогів.
Розмір: 25 см