Все категории
Добавить товар

Ножі tramontina master professional

400 грн
Описание

Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізання. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2 мм.
Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару. Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізання, навіть після тривалого використання.
Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного та безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.
Особливості:
лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110
товщина леза: 2 мм
держак: поліпропілен із захисним покриттям Microban можна мити в посудомийній машині.
В наявності різні типи (обвалочний,для м.яса та птиці) та різноманітна довжина леза від 102 мм ,до 305мм.Також різноманітна цінова категорія .
Кожен елемент розробляється за умови, аби він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
72llena72
72llena72
Супер-продавец
Купянск
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?