Обвалочний ніж із вузьким та гнучким лезом середнього розміру. Має жорстке
вигнуте лезо, зручну, ергономічну рукоять з фіброксу, завдяки чому рука не
зісковзує і не прослизає, що дуже важливо при такій роботі з м'ясом та тушею.
З таким ножем відділення м'яса від кістки – швидка та легка робота.
Особливістю даної моделі стала безпечна ручка зі збільшеним упором, що
дозволяє працювати більш ефективно та з мінімальним ризиком. При розробці цієї
моделі обвалочного ножа зусилля творців були спрямовані на запобігання
зісковзування руки на лезо самого ножа, що важливо при обвалюванні туші. Цей
обвалочний ніж має потужний і дуже гострий клинок, який робить ніж спритним,
сприяє рухливості та швидкості при роботі з ним. Конструкція ножа дозволяє
використовувати ніж як прямим, так і зворотним хватом. Оскільки обвалка м'яса
передбачає роботу з великою і важкою вагою, причому м'ясо нерідко доводиться
відокремлювати до кістки, дуже цінуються хороші ножі, які є основним робочим
ножем м'ясника. А професійні ножі допомагають працювати більш ефективно та з
мінімальним ризиком. Особливість: рукоятка з додатковим захистом