Довжина леза: 127 мм
Матеріал рукояті: полікарбонат
Матеріал клинка: сталь DIN 1.4110
Призначення: для томатів
Метод виробництва ножів серії Century – кування в штампах.
Класичний ніж санток з повітряною подушкою забезпечує легку нарізку продуктів.
Ножі лінійки Century Tramontina були розроблені спеціально для професіоналів
та аматорів готувати. Саме тому вони відрізняються гостротою та зносостійкістю
лез. Леза зі спеціальної нержавіючої сталі DIN 1.4110, штамповані єдиним
пластом (моноблок) та пройшли сучасну термічну обробку. Даний вид гарту
гарантує твердість сталі клинка від 55 до 58 за шкалою твердості Роквелла.
Ручки виконані з полікарбонату, посиленого скловолокном, відлиті прямо на
ручку леза та закріплені алюмінієвими клепками, для забезпечення вищої
зносостійкості.
Можна мити в посудомийній машині.