Довжина леза: 304.8 мм
Матеріал рукояті: поліпропілен
Матеріал клинка: сталь DIN 1.4110
Призначення: для м'яса
Виробник: Tramontina (Бразилія)
Ідеальні ножі для професійного використання, надійні та міцні, довговічні з
чудовою, чудовою здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110,
товщина 2 мм. Ідеальна V-подібна форма заточування леза - гарантує точне та
акуратне нарізування навіть після тривалого використання. Характерна риса цієї
серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban, що
забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає росту грибків та
мікробів. Зручна, масивна та ергономічна ручка, створена для комфортного та
безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати
у руці.