Ноти Santoku - це японський погляд на універсальні кухонні ножі. Santoku
чудовий в нарізанні, нарізці і подрібненні, але підходить і для універсальних
завдань. Завдяки своїй особливій формі, малій масі та відмінному балансу, ви
виявите, що Santoku є справжнім універсалом, який буде чудовим та незамінним
подарунком на кухню.
Особливості :
- ідеальний для подрібнення та нарізки
- наявність повітряних кишень
< li>широке лезо та ергономічна рукоять
Цей ніж може добре різати, рубати і кришити. Вони мають тонку ріжучу кромку,
яка дуже добре ріже і легко заточується. Розмір Santoku є ідеальним для
різання дрібними скибочками або кубиками як м'яса, так і овочів. Клинок
Santoku широкий, що при вузькій ручці дає кухареві простір під долоню і велику
свободу в маніпуляціях ножем. Клинок ножа має рифлення вздовж ріжучої кромки.
, Що дозволяє робити нарізку завтовшки з папір і запобігає прилипання продукту
до леза ножа. Овочі чи будь-яка липка їжа легко відстане від ножа! Маленькі
повітряні кишені, що утворюються при нарізанні, роблять відокремлення продукту
від ножа легким і таким, що не вимагає застосування пальців. Ніж Santoku
здатний виконати будь-яку роботу і може застосовуватися навіть для декорування
продуктів. нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: поліпропілен чорного кольору Fibrox
>