Кавово-чайний гончарний набір на дві особи ручної роботи - чайник 500 мл, турка 300 мл з кришкою, цукорниця, 2 чайних горнятка по 250 мл з блюдцями та 2 кавових горнятка по 100 мл з блюдцями. Всі вироби зроблені вручну на гончарному колі та запечені в молоці.
Молочення – один з найдавніших та певно найбільш екологічний спосіб декорування гончарних виробів. Використовується для додання керамічному посуду водонепроникності і автентичного вигляду. У процесі цього випалу кальцій і казеїн, що містяться в молочній плівці, закупорюють мікропори керамічних поверхонь, внаслідок чого посуд перестає вбирати вологу. До того ж вироби набувають рівномірний приємний колір.
Молочення - це абсолютно натуральний метод обробки керамічного посуду. Ніякі штучні хімічні речовини при цьому виді випалу не застосовуються, тому отриманий посуд при нагріванні не виділяє небезпечних речовин, не вступає в реакцію з продуктами під час приготування їжі. Такий посуд є абсолютно екологічним.