Ця чашка виготовлена з кістяної порцеляни. Перші згадки про кістяну порцеляну
з'явилися ще в стародавньому Китаї. Там секрет її виробництва ревно зберігали,
тому європейцям довелося винаходити кістяний фарфор заново. І зробили це в
Британії. В Європі такий фарфор називали королівським або білим золотом, і на
це, безумовно, були причини. Кістяний фарфор відрізняється особливою білизною
і тонкістю, яка доходить до прозорості, а також шляхетним звучанням при
постукуванні. Такими властивостями вироби з кістяної порцеляни володіють
завдяки кістяній золі. Це абсолютно натуральний і безпечний для здоров'я
компонент. Такий посуд вимагає делікатного догляду. Мити порцелянові вироби в
посудомийній машині не рекомендують. Зазвичай їх миють в ємності з гарячою
водою і невеликою кількістю миючого засобу.