Столовий сервіз виготовлений з порцеляни. Матеріал відрізняється міцністю,
механічною і термічною стійкістю, стійкістю до різних кислот. Фарфор
виготовляють шляхом високотемпературного обпалення суміші каоліну, кварцу,
польового шпату і глини. Сам сервіз виконаний в стилі, наближеному до
англійського: трохи витягнуті чашки на невеликих ніжках, мінімум декору. Він
прикрашений тонкою золотистою облямівкою з візерунком. Цей сервіз прекрасно
доповнить собою вітальню або їдальню і не викличе дисонансу зі стилістичним
оформленням приміщення. Він розрахований на шість персон. Перед подачею на
стіл гарячих страв в фарфоровому посуді, його рекомендується нагріти. Найкраще
це робити не в духовці, інакше ви ризикуєте глазур'ю, що покриває тонким шаром
фарфор. Потримайте кілька хвилин у гарячій воді і відразу витріть насухо.
Такий посуд вимагає делікатного догляду. Мити порцелянові вироби в
посудомийній машині не рекомендують. Зазвичай їх миють в ємності з гарячою
водою і невеликою кількістю мийного засобу. У наборі 30 предметів: чашка чайна
об'ємом 200 мл – 6 шт.; блюдце діаметром 15,5 см – 6 шт.; тарілка обідня
діаметром 27 см – 6 шт.; тарілка глибока діаметром 23 см – 6 шт.; тарілка
десертна діаметром 20 см – 6 шт.