Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Дерев'яна дитяча тарілка бичок

500 грн
Описание

Дерев'яні дитячі тарілки - це відмінна альтернатива крихким керамічним, порцеляновим і пластиковим виробам. Унікальна текстура, а також цікавий дизайн роблять посуд красивим та неповторним. Команда mda-store пропонує Вам оригінальний дитячий посуд, який виконаний у формі тварин. У нашому арсеналі є небитка тарілка “Бичок”, виготовлена ​​у вигляді його мордочки. З такого симпатичного виробу малюк буде їсти з задоволенням, і вам навіть не доведеться його вмовляти.
Розмір такої тарілочки 175х170х20 мм. Матеріал - ясен.
Їсти з дерев'яного посуду корисно для здоров'я, оскільки він має бактерицидні властивості, довше зберігає їжу теплою, а часом і «ділиться» з нею приємними нотками деревного аромату. Їсти з тарілки у вигляді жабеня цікаво та захоплююче. З такої дерев'яної тарілки дитину можна нагодувати навіть не дуже улюбленою їжею. До того ж посуд з дерева не б'ється, а це дуже практично. Такий посуд дуже приємний на дотик, але при цьому не ковзає. Гарний, яскравий дизайн підвищить настрій дитині і поліпшить його апетит. Тарілочка має кілька зон, куди ви можете покласти різні продукти. Прийом їжі можна перетворити на веселу гру!
Так само це безсумнівно відмінний, оригінальний і корисний подарунок. У нас є подарунковий папір і листівки з можливістю нанесення Вашого напису (Вам залишиться тільки вручити подарунок).
Виріб упаковано в крафтовій коробці.
На кожній тарілці присутній логотип нашої фірми - mda, який, за бажанням, можна замінити на Ваш напис.
Тарілка з дерева просякнута екологічно чистим маслом на восковій основі.
Виготовлено в Україні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Дерево