Все категории
Добавить товар

Набір тарілок "зелений промінь"

850 грн
Описание

Тип посуду: Тарілки
Матеріал: Кераміка
Матеріал: Кераміка
Кілька примірників у наявності

В наборі 6 тарілок невимушених форм та розмірів, що додає виробам ще більшої неординарності та краси. Кожна тарілка неповторна та не схожа на іншу. Ідеально підійде для подачі гарячих та холодних страв, а також для солодощів чи закусок. А сніданок з таких тарілок подарує ще більше гарного настрою на цілий день.

Матеріал: глина
Декор: глазур
Розмір:
d від 17 до 20 см;
Ручна робота
Зроблено в Україні

Вироби є термостійкими, підходять для щоденного використання та є повністю беспечним для Вашого здоров`я.
Посуд дозволяється ставити до мікрохвильової печі та холодильника, але не рекомендується мити в пусудомиючій машині та ставити на відкритий вогонь.

Cartel Ceramics - це естетика задоволення. Авторська кераміка, яка дарує любов турботу та тепло. Усі керамічні вироби є джерелом натхнення, які створюються власноруч з натуральних природних матеріалів. Кожен виріб має свою історію створення, кольору та настрою. Спочатку зі шматочка глини ліпиться горнятко чи формується таріла, прикрашається та оздоблюється, висушується та випалюється. Потім розмальовується в кольорові глазурі та знову випалюється, а коли вже завершений виріб дістається з печі, то одразу починає пошуки затишного будиночку, де про нього будуть піклуватися та насолоджуватися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Разноцветный
Особенности:
Набор

Похожие товары