Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Вакуумний очищувач обличчя spot cleaner, pore cleaner прилад для чищення пір обличчя!

99 грн
Описание

Spot Cleaner - вакуумний очищувач пір. М'яка і дбайлива чистка шкіри в домашніх умовах!

Вакуумна чистка дозволяє швидко і ефективно усунути чорні точки з шкіри обличчя і тіла. Прилад немов магніт притягує до себе все забруднення. Вакуумна чистка також дозволяє абсолютно безболісно видалити зі шкіри прищі і вугрі.

Наша шкіра, перш за все, виконує захисну функцію, будучи захисним бар'єром для внутрішніх органів і тканин. Красивий і доглянутий шкірний покрив може бути гордістю, з естетичної точки зору.

Весь шкірний покрив людини усіяний сальними залозами, які оберігають шкіру від пересихання. Епідерміс вимагає постійного очищення. Пил, частинки косметичних засобів, секрет, що виробляється сальними залозами - все це закупорює пори і може стати причиною появи вогнища запалення, вугрів і прищів. Періодично кожна жінка відвідує косметолога для проведення глибокої чистки шкірного покриву обличчя, ця процедура вимагає певної періодичності і чималих витрат. Вакуумний прилад Spot Cleaner - ось що потрібно кожній стежить за собою жінці. Це відмінний пристрій для домашнього користування, яке м'яко і дбайливо очистить пори від закупорки і поверне шкірі здоров'я і красу.

Він дуже легкий у застосуванні, а видимий ефект настає вже після 2-3 процедури.

Для посилення ефекту рекомендується попередньо розпарити обличчя або використовувати очищувач після прийняття душу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
Размер:
  • Onesize